• Makaron Sojowy Vermicelli 500g Longkou

8.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Zamów do 13:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt)
Cena przesyłki 10.99
Odbiór Osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Paczkomaty InPost 24/7 10.99
Przesyłka Kurierska InPost 12.99
Poczta Polska Kurier Pocztex48 12.99
Przesyłka Kurierska DPD 14.99
Przesyłka Kurierska InPost Za Pobraniem 15.99
Przesyłka Kurierska DPD Za Pobraniem 16.99
Dostępność Dostępny na magazynie
Waga 0.52 kg

Darmowa dostawa od 199zł

Makaron Sojowy Vermicelli 500g Longkou

image

Minimalny termin przydatności: 25.08.2023

Kraj pochodzenia: Chiny

 

Makaron Longkou Vermicelli super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Azjaci najczęściej spożywają ten rodzaj makaronu z zupami, daniami z Woka (smażony makaron) lub poszatkowany dodają do sajgonek. Można go również użyć do sałatek czy deserów. Jest neutralny w smaku, a tym samym uniwersalny oraz chłonący smaki potraw z nim przyrządzanych.

 

Makaron Longkou Vermicelli 500 g/opak.

 

Składniki

skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu

wartość energetyczna: 1462kJ/344kcal,

tłuszcze: 0g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g,

węglowodany: 86g,

w tym cukry: 0g,

białko: 0g,

sól: 0,04g.

 

Propozycja podania:

image

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.