
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Makaron Sojowy Vermicelli 1000g 1kg Longkou






Wysyłka w ciągu | Zamów do 15:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt) | ||||||||||||||
Cena przesyłki |
9.99
|
||||||||||||||
Dostępność |
Dostępny na magazynie
|
Kod kreskowy | |
EAN | 6927079421663 |
Darmowa dostawa od 149zł
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Makaron Sojowy Vermicelli 1000g 1kg Longkou
Minimalny termin przydatności: 24.04.2025
Kraj pochodzenia: Chiny
Makaron Longkou Vermicelli super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Azjaci najczęściej spożywają ten rodzaj makaronu z zupami, daniami z Woka (smażony makaron) lub poszatkowany dodają do sajgonek. Można go również użyć do sałatek czy deserów. Jest neutralny w smaku, a tym samym uniwersalny oraz chłonący smaki potraw z nim przyrządzanych.
Makaron Longkou Vermicelli 1000 g/opak.
Składniki
skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
wartość energetyczna: 1462kJ/344kcal,
tłuszcze: 0g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g,
węglowodany: 86g,
w tym cukry: 0g,
białko: 0g,
sól: 0,04g.
Propozycja Podania: