• Makaron Sojowy Vermicelli 1000g 1kg Longkou

17.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Zamów do 13:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt)
Cena przesyłki 10.99
Odbiór Osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Paczkomaty InPost 24/7 10.99
Przesyłka Kurierska InPost 12.99
Poczta Polska Kurier Pocztex48 12.99
Przesyłka Kurierska DPD 14.99
Przesyłka Kurierska InPost Za Pobraniem 15.99
Przesyłka Kurierska DPD Za Pobraniem 16.99
Dostępność Dostępny na magazynie
Waga 1 kg

Darmowa dostawa od 199zł

Makaron Sojowy Vermicelli 1000g 1kg Longkou

image

Minimalny termin przydatności: 25.08.2023

Kraj pochodzenia: Chiny

 

Makaron Longkou Vermicelli super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Azjaci najczęściej spożywają ten rodzaj makaronu z zupami, daniami z Woka (smażony makaron) lub poszatkowany dodają do sajgonek. Można go również użyć do sałatek czy deserów. Jest neutralny w smaku, a tym samym uniwersalny oraz chłonący smaki potraw z nim przyrządzanych.

 

Makaron Longkou Vermicelli 1000 g/opak.

 

Składniki

skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu

wartość energetyczna: 1462kJ/344kcal,

tłuszcze: 0g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g,

węglowodany: 86g,

w tym cukry: 0g,

białko: 0g,

sól: 0,04g.

 

Propozycja Podania:

image

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.