• Panierka Panko 200g Chrupiąca do Sushi i Mięs

6.79
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Zamów do 13:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt)
Cena przesyłki 8.99
Odbiór Osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Orlen Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 24/7 10.99
Przesyłka Kurierska InPost 12.99
Poczta Polska Kurier Pocztex48 12.99
Przesyłka Kurierska InPost Za Pobraniem 15.99
Przesyłka Kurierska DPD 15.99
Przesyłka Kurierska DPD Za Pobraniem 17.99
Dostępność Dostępny na magazynie
Waga 0.2 kg

Darmowa dostawa od 199zł

Panierka Panko 200g Chrupiąca do Sushi i Mięs

image

Minimalny termin przydatności: 23.12.2022

Kraj pochodzenia: Chiny

 

Panko 200g

Panko – japoń­ska bułka tarta przy­go­to­wy­wana z chleba, uży­wana w kuchni azja­tyc­kiej jako panierka do dań sma­żo­nych. Od zachod­niej wer­sji bułki tar­tej panko odróż­nia kilka cech szczególnych. Przede wszyst­kim ma ona formę cien­kich płat­ków, dzięki czemu jest lżej­sza i bar­dziej chrupka. Sma­żona w odpo­wiedni spo­sób nie traci swo­jej wyjąt­ko­wej tek­stury, za to dosko­nale przej­muje smak i aro­mat towa­rzy­szą­cych przy­praw. Nawet szczypta soli, pie­przu i odro­bina masła mogą zapew­nić dosko­nałe obra­mo­wa­nie sma­żo­nym pro­duktom. Panko naj­le­piej kom­po­nuje się z rybą, owo­cami morza, kur­cza­kiem oraz warzy­wami w tempurze.

 

 

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.

 

Panko

200g/opak.

 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

 

wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal

tłuszcze: 1g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g

węglowodany: 72g

w tym cukry: 0,1g

białko: 15g

sól: 0g

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.