• Panierka Panko 200g Chrupiąca do Sushi i Mięs

7.67
38.35/kg
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Zamów do 15:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt)
Cena przesyłki 9.99
Odbiór Osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Orlen Paczka 9.99
Paczkomaty InPost 24/7 11.99
Przesyłka Kurierska InPost 13.99
Poczta Polska Kurier Pocztex48 13.99
Przesyłka Kurierska InPost Za Pobraniem 16.99
Dostępność Dostępny na magazynie

Darmowa dostawa od 149zł

Panierka Panko 200g Chrupiąca do Sushi i Mięs

image

Minimalny termin przydatności: 10.06.2025

Kraj pochodzenia: Chiny

 

Panko 200g

Panko – japoń­ska bułka tarta przy­go­to­wy­wana z chleba, uży­wana w kuchni azja­tyc­kiej jako panierka do dań sma­żo­nych. Od zachod­niej wer­sji bułki tar­tej panko odróż­nia kilka cech szczególnych. Przede wszyst­kim ma ona formę cien­kich płat­ków, dzięki czemu jest lżej­sza i bar­dziej chrupka. Sma­żona w odpo­wiedni spo­sób nie traci swo­jej wyjąt­ko­wej tek­stury, za to dosko­nale przej­muje smak i aro­mat towa­rzy­szą­cych przy­praw. Nawet szczypta soli, pie­przu i odro­bina masła mogą zapew­nić dosko­nałe obra­mo­wa­nie sma­żo­nym pro­duktom. Panko naj­le­piej kom­po­nuje się z rybą, owo­cami morza, kur­cza­kiem oraz warzy­wami w tempurze.

 

 

Składniki: mąka pszenna, cukier, sól, margaryna, drożdże.

 

Panko

200g/opak.

 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

 

wartość energetyczna: 1520kJ/362kcal

tłuszcze: 1g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g

węglowodany: 72g

w tym cukry: 0,1g

białko: 15g

sól: 0g

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.