• Cukier Kokosowy Palmowy 500g Naturalny

12.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu Zamów do 13:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt)
Cena przesyłki 10.99
Odbiór Osobisty 0
Odbiór Osobisty 0
Paczkomaty InPost 24/7 10.99
Przesyłka Kurierska InPost 12.99
Poczta Polska Kurier Pocztex48 12.99
Przesyłka Kurierska DPD 14.99
Przesyłka Kurierska InPost Za Pobraniem 15.99
Przesyłka Kurierska DPD Za Pobraniem 16.99
Dostępność Dostępny na magazynie
Waga 0.55 kg

Darmowa dostawa od 199zł

Cukier kokosowy

Minimalny termin przydatności: 04.12/2023

Kraj pochodzenia: Indonezja

Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych. Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy. Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników. Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niż inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, zawiera także wiele cennych składników.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

 

 

Wartość odżywcza produktu

W 100 g

W porcji 10 g

%RWS* w 10 g

Wartość energetyczna

1598 kJ/ 382 kcal

160 kJ/38 kcal

2 %

Tłuszcz

-w tym kwasy tłuszczowe nasycone

0,4 g

0,4 g

0,04 g

0,04 g

< 1 %

< 1 %

Węglowodany

-w tym cukry

93,4 g

91,5 g

9,34 g

9,15 g

4 %

10 %

Błonnik

1,9 g

0,19 g

-

Białko

1,1 g

0,11 g

< 1 %

Sól**

0 g

0 g

0 %

 

Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

 

Informacje o alergenach

W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające  gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

 

UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.

 

Opis

Kraj Pochodzenia
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.