-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )

-
Cukier Kokosowy Palmowy 1kg Naturalny









Wysyłka w ciągu | Zamów do 16:00 - wysyłka dzisiaj (Pn - Pt) | ||||||||||||||
Cena przesyłki |
9.99
|
||||||||||||||
Dostępność |
Dostępny na magazynie
|
||||||||||||||
Waga | 1.05 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903229004161 |
Darmowa dostawa od 99zł
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Cukier Kokosowy Palmowy 1kg Naturalny
Minimalny termin przydatności: 14.03.2024
Kraj pochodzenia: Indonezja
Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych. Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy. Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników. Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niż inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, zawiera także wiele cennych składników.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza produktu |
W 100 g |
W porcji 10 g |
%RWS* w 10 g |
Wartość energetyczna |
1598 kJ/ 382 kcal |
160 kJ/38 kcal |
2 % |
Tłuszcz -w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,4 g 0,4 g |
0,04 g 0,04 g |
< 1 % < 1 % |
Węglowodany -w tym cukry |
93,4 g 91,5 g |
9,34 g 9,15 g |
4 % 10 % |
Błonnik |
1,9 g |
0,19 g |
- |
Białko |
1,1 g |
0,11 g |
< 1 % |
Sól** |
0 g |
0 g |
0 % |
Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Informacje o alergenach
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.
Opis
- Kraj Pochodzenia
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Produkty podobne
9.59